Over ons

Het begin
De familie Bos (Jan, John en John jr.) is al drie generaties actief op de oud ijzer en metaal markt. Hieruit is zoon John Bos in 2011 begonnen met JOBO Metaal.

Missie
Jobo Metaal wil oud ijzer en metaal recyclen en diensten leveren zoals de klant het wil: met uitstekende service en tegen concurrerende prijzen. Wij willen bijdragen aan een schoner milieu door het inkopen en ophalen van oud ijzer en metalen en het scheiden en recyclen ervan.

VIHB geregistreerd
Sinds 2014 is JOBO Metaal VIHB geregistreerd. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn voor het vervoeren, inzamelen, verhandelen en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen. In Nederland is vermelding op de VIHB-lijst verplicht, indien men bovenstaande activiteiten wilt uitvoeren. Bedrijven worden op de lijst vermeld, als zij aan alle vereisten voor registratie voldoen.

Bekijk hier de VIHB registratie van JOBO Metaal onder VIHB-nummer: ZH524347VIHB >

Waarom Jobo Metaal?

Gratis ophaalserice

Jobometaal haalt GRATIS uw oud-ijzer en metalen op bij bedrijven en particulieren in Den Haag en omstreken.

VIHB geregistreerd

Sinds 2014 is JOBO Metaal VIHB geregistreerd. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn voor het vervoeren, inzamelen, verhandelen en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen.

50 Jaar ervaring

De familie Bos is al drie generaties actief op de oud ijzer en metaalmarkt. Hieruit is zoon John Bos in 2011 begonnen met JOBO Metaal.